En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kabil kabil.

Kapının bedii yapısı ve istek edilen aksesuarların kullanmaı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece sağlıklı ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye arkaışını getirmektedir.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yetişmek, projenize müsait boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen Yangın Merdiveni Kapısı ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Panik bar yardımıyla derunerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem kötüın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page